SAS EuroBonus American Express

classic_xlEuroBonus er det meste populære fordelsprogrammet for nordmenn i forbindelse med flyreiser. Da er det rimelig enkelt å oppgradere medlemskortet til et kredittkort. Dette gir deg mange andre fordeler når du skal ut på tur.

Mange er uansett medlemmer av EuroBonus, og det utgjør derfor ingen stor forskjell om man skaffer seg et kredittkort fra samme aktør.

Vilkår for kortet

Det er DNB som tilbyr dette kortet i samarbeid med SAS. Det kreves at man har fylt 18 år når man søker om kortet, samt at man ikke har betalingsanmerkninger eller inkassosaker mot seg. Det er enkelt å fylle ut søknadsskjemaet på nett, og man vil få svar etter at søknaden er vurdert. Man kan i teorien få tilsynelatende ubegrenset kreditt på kortet, da dette vurderes i hvert tilfelle. SAS selv reklamerer for at kredittrammen er “etter avtale”. Det vil likevel stilles høye krav til søkeren om man ønsker en tilsvarende høy grense på kortet. Det er ofte enklere å søke om en høyere ramme etter at man har vært kunde i en viss periode.

Den nominelle renten er satt til 21 prosent, og den effektive renten er på 26,8 prosent om man har 15 000 i gjeld over 12 måneder. Ved utestående beløp må man betale minimum 250 kroner i måneden, og den generelle regelen er 3 prosent. Dette ligger rundt det samme nivået som de fleste andre aktører på markedet har lagt seg på.

Rentefri periode

Som på de fleste kredittkort har SAS EuroBonus American Express en rentefri periode. Dette innebærer at rentene først begynner å løpe etter en viss tidsperiode. Dette kortet har en slik rentefri periode på 45 dager. Dette gir rom for ekstra fleksibillitet slik at man kan justere den økonomiske hverdagen på sikt.

Bonuspoeng

Når man betaler med dette kortet så blir man belønnet med EuroBonus-poeng. Man får 10 poeng hver gang man handler for 100 kroner. Disse poengene kan man bruke til å kjøpe reiser i fremtiden. Alternativt kan man handle gjennom butikken til EuroBonus på nett. Her finnes det et stort utvalg med spennende varer i mange ulike kategorier.

Reiseforsikring

En annen grunn til å skaffe seg SAS EuroBonus American Express er at man kan sikre seg reiseforsikring på kjøpet. Det er smart å betale halve reisekostnaden med kredittkortet. Da er man nemlig automatisk dekket av en forsikringspolise. Slik slipper man unødvendige utlegg til reiseforsikring som man likevel kan få ved å benytte SAS-kortet. Det er alltid hyggelig å ha mer penger å bruke når man først er på ferie, og da er det en fordel å slippe å kjøpe en dyr forsikringspolise.

Kos deg i loungen

Et nytt tilbud er at man gjennom sitt kredittkort har tilgang til SAS lounge på alle store flyplasser i Norden. Her kan man kose seg i rolige omgivelser, og med et høyere komfortnivå enn andre steder på flyplassen. Uavhengig av om du kommer hjem fra en ferie eller en jobbreise, så er det alltid godt å kunne slappe av når man mellomlander. Med dette tilbudet har SAS virkelig sørget for å gi reisende et unikt argument for å velge deres kredittkort.

SAS EuroBonus American Express er et fantastisk kort for de som reiser mye. Man får bonuspoeng på alt man kjøper, og kan nyte godt av dette i form av poeng. I tillegg til gode vilkår er det de unike tilbudene som gjør kortet til en vinner. EuroBonus er et populært fordelsprogram som helt sikkert vil bli enda mer ettertraktet med dette kredittkortet.