SAS EuroBonus American Express Platinum

platinum_storPlatinum er det mest prestisjetunge kredittkortet som tilbys av SAS. Her får du de virkelig store fordelene, og det er absolutt mye å glede seg til om du velger å gå til anskaffelse av dette kortet.

Man vet at man får noe virkelig spesielt når man velger SAS EuroBonus American Express Platinum. Dette er kortet for de som virkelig liker å utnytte alle mulighetene i fordelsprogrammet.

Flest poeng for pengene

Platinum-kortet gir helt klart flest EuroBonus-poeng av de ulike SAS-kortene. Med 20 poeng hver gang man bruker 100 kroner, så gir kortet deg en dobling sammenlignet med et standard kredittkort. Dette gjør det mye enklere å tjene seg opp nok poeng til å kunne ha råd til bonusreiser, og andre spennende tilbud i nettbutikken til EuroBonus. Såkalte “companion tickets” er tilgjengelige på samme måte som i Premium-kortet. Det innebærer at man får en ekstra billett hver gang man bestiller en bonustur. Da er det bare å invitere noen man ønsker å ha med seg ut på reise. Når du blir kunde får du 12000 poeng i velkomstgave. Dette bør absolutt være en god start på kundeforholdet.

Eksklusive muligheter

Platinum gir ikke bare tilgang til lounge på nordiske flyplasser, men også fri tilgang til lignende tilbud på 600 flyplasser over hele verden. I tillegg inkluderer kredittkortet concierge-tjenester som gjør reiseopplevelsen mye bedre. Denne ordningen fungerer nærmest som en egen assistent som bidrar til at du skal ha det best mulig. Derfor er det bare å ringe concierge om du får problemer underveis eller vil bestille billetter.

Slik er vilkårene

Det er DNB som tilbyr kortet i samarbeid med SAS EuroBonus. Det er krav om alder på minst 18 år for å få innvilget dette kredittkortet. I tillegg kan du ikke ha registrerte betalingsanmerkninger eller noen pågående inkassosaker mot deg. Søknad kan enkelt legges inn på nett, og man vil da få tilbakemelding om resultatet i løpet av kort tid.

Platinum-kortet har en nominell rente på 18 prosent, mens den effektive renten utgjør 42,01 prosent ved 15 tusen i gjeld over 12 måneder. Når man har utestående saldo er man nødt til å betale minimum 250 kroner hver måned, og det som regnes er et minstekrav om 3 prosent av gjelden.

Reiseforsikring

Alle SAS-kortene har reiseforsikring inkludert og dette gjelder også Platinum. Det er da viktig å sørge for at man betaler halvparten av reiseutgiftene med kortet. Da er man også omfattet av forsikringspolisen når man drar på tur. Om man ikke gjør dette så gjelder heller ikke reiseforsikringen på kredittkortet. Det er alltid viktig å ha reiseforsikring når man skal ut på tur. Mange irriterer seg over at dette fort blir en stor tilleggsutgift når man skal ut å reise. Da er det veldig beroligende å vite at SAS-kortet ordner dette for deg. Alt du trenger å gjøre er å huske på å bruke det når du bestiller turen.

Platinum er virkelig toppen når det gjelder reisekort. Det er uten tvil det beste, og mest prestisjetunge kortet i SAS-serien. Her får man ikke bare reiseforsikring, men også en rekke andre fordeler. Conierge og tilgang til lounge i hele verden er kronen på verket. Med SAS EuroBonus American Express Platinum vil du alltid bli fornøyd når du er ute å reiser.