Remember

remember-MasterCard-BlackRemember kredittkort tilbys av den markedsledende leverandøren Entercard i Norge. Det er liten tvil om at dette er en av de beste kortene på markedet i Norge.

Remember gir deg et sammensatt og komplett tilbud når du skal skaffe deg nytt kredittkort. Det omfattende bonusprogrammet gjør at leverandøren tilbyr noe som er relevant for alle brukere.

Dette er vilkårene

Det er først og fremst et krav om at man må ha fylt 18 år før man kan søke om dette kredittkortet. I tillegg forventes det at du ikke har betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. Remember gir deg mulighet for svært høy kredittgrense, og denne kan settes til maksimalt 150 000 kroner. En slik ramme forutsetter at man har svært solid økonomi, og vurderingen av grensebeløpet gjøres på individuelt grunnlag. Ofte må man bruke kortet en stund før man kan få oppjustert kredittgrensen til et slikt beløp. Den nominelle renten er på 21,6 prosent, og dette tilsvarer en effektiv rente på 25,25 prosent ved gjeld på 15 000 i 12 måneder. Kortet har et forholdsvis lavt krav til månedlig minstebeløp. Dette er satt til minimum 250 kroner, og alltid minst 2,5 prosent av utestående saldo.

Lang betalingsutsettelse

Entercard leverer virkelig varene når det gjelder rentefri periode på Remember-kort. Rentene begynner først å løpe etter 52 dager, noe som er veldig gunstig i forhold til de fleste andre alternativer på markedet. Da har man god tid på å sette av penger og planlegge tilbakebetaling. Dette kan være en stor fordel i en økonomisk utfordrende hverdag.

Reiseforsikring på kjøpet

De som liker å reise vil ha stort utbytte av et kredittkort fra Remember. Ved å benytte kredittkortet til å betale 50 prosent av reisekostnadene, så blir man automatisk dekket av en egen reiseforsikring. Det koster fort en del å reise på ferie, og da er det ingenting som er bedre enn å slippe en ekstra utgift. Remember gir deg denne muligheten uten at du trenger å gjøre annet enn å bruke kortet. Da kan man senke skuldrene fullstendig og vite at man er dekket på tur.

Omfattende Cashback

Remember er markedsledende når det gjelder Cashback på netthandel. De har avtale med over 200 nettbutikker, og tilbyr kundene gunstige rabatter. Dette fungerer slik at prisavslaget trekkes fra på de månedlige regningene. Rabattene kan noen ganger kommer helt opp i 25 prosent. Leverandøren har også en avtale med Groupon som gir kundene utvidede muligheter. For å få Cashback må man benytte linkene man får på nettsiden til Remember. Da blir rabatt automatisk lagt inn i systemet slik at det blir trekt fra på neste faktura. Det er med andre ord svært enkelt å dra fordel av programmet for netthandel.

Ingen årsavgift

En annen fordel med dette kortet er at man ikke betaler noen årsavgift. Det er med andre ord helt gratis å ha kortet. Kostnader kommer bare når man bruker det, selv om det som regel er få gebyrer. Å bruke et Remember-kort fører ofte til store besparelser som man ikke ville oppnådd ved å bruke et vanlig bankkort.

Remember er virkelig en av de beste kredittkortene på markedet. Dette er et allsidig kort som tilbyr et bredt spekter av muligheter for kundene. Om man er på jakt etter et godt “allround”-kort så er Remember et svært godt alternativ. Her får man fordeler uavhengig av om man liker nettshopping, reising eller generelt gode betingelser.