Manchester United Visa

Manchester-United-VISANordmenn er mer lidenskapelig opptatte av engelsk ligafotball enn noen annen liga i verden. Manchester United er den klart største klubben blant norske supportere, og det er derfor svært gledelig at de endelig har lansert et eget kredittkort.

Ingenting er vel bedre enn å betale med et kort fra favorittklubben når man handler i butikken. Med Manchester United Visa får man også mange gunstige fordeler bare ved å bruke kortet.

Vilkår

Manchester United Visa er et kredittkort fra Santander Consumer Bank. For å få kortet kan man ikke ha betalingsanmerkninger, og må i tillegg være 20 år eller eldre. Maksgrensen for kreditt ligger på 100 000 kroner, og man kan få betalingsutsettelse i inntil 50 dager. Dette gir rom for en god del ekstra fleksibillitet i den økonomiske hverdagen. Ved gjeld må man betale inn minimum 300 kroner hver måned. Dette avhenger av hvor mye man skylder, og det blir tatt utgangspunkt i minst 3 prosent av denne summen.

Den årlige nominelle renten ligger på 21,5 prosent. Om man har 15 000 i gjeld på kortet så blir den effektive renten 26,9 prosent i løpet av 12 måneder. Man får satt en individuell kredittgrense etter en egen vurdering fra banken. Flere faktorer spiller inn og det er mulig å få opp til 100 000 kroner i ramme. Kortet har en årsavgift på 99 kroner. Søknaden behandles raskt og man kan se frem til å bruke kredittkortet etter kort tid.

Reiseforsikring

En av de store fordelene med Manchester United Visa er at kortet inkluderer reiseforsikring. Polisen inneholder også en avbestillingsforsikring som gjør det enklere å få pengene tilbake om man må avlyse reisen. Kravet for å være dekket er at man har betalt for minst 50 prosent av turen med kortet. Da kan man reise trygt uten å bekymre seg. Det er alltid anbefalt å være dekket av en reiseforsikring når man skal ut å reise. Dette er ofte en kostnad som gjør en tur dyrere, noe man slipper å tenke på med Manchester United Visa. Alt er inkludert i kredittkortet, og dette gjør det enkelt å slappe av uten bekymringer.

Andre fordeler

Det finnes en rekke fordeler med Manchester United Visa. Kortet er blant annet omfattet av Santander sitt program for Kickback. Derfor kan man få store avslag på tilbud fra mange leverandører. Dette gjelder både i forbindelse med reiser og andre varer og tjenester. I noen tilfeller kan det være snakk om rabatter på helt opp til 20 prosent.

Det skal også lønne seg å bruke favorittklubbens kort når man handler med dem. Derfor får alle korteiere en rabatt på 10 prosent om de melder seg inn i Manchester Uniteds offisielle supporterklubb. I tillegg får man en rekke rabatter om man besøker Old Trafford. Det er mye penger å spare både på Megastore og på stadionarrangementer. Det er med andre ord mye å hente om man likevel skal ta turen over dammen for å se laget spille.

Fleksibelt kort

Det er enkelt å bruke Manchester United Visa. Man får en vanlig nettbank fra Santander der det er enkelt å holde oversikt over bruken. I tillegg er det lagt opp til at man raskt skal kunne overføre penger til andre kontoer fra kredittkortet. Om man har glemt betalingsinformasjon så ligger dette også tilgjengelig i nettbanken til en hver tid.

Manchester United Visa er først og fremst et kredittkort for ekte fans av Englands største fotballklubb. Her får man mange fordeler når man skal kjøpe fra klubben. I tillegg gir kortet deg gunstige ordninger som reiseforsikring. Derfor kan de fleste ha mye å tjene på å skaffe seg et kredittkort fra Manchester United gjennom Santander Consumer Bank.