Gebyrfri Visa

20.3Gebyrfri Visa er et banebrytende kredittkort i norsk sammenheng. Dette var et av de første kortene som gav kundene mulighet til å betale null i gebyrer og årsavgift. I dag er det fortsatt et svært godt alternativ for de som ønsker seg et solid kredittkort.

Det er veldig greit å vite at man ikke blir belastet hver gang man kjøper noe eller tar ut penger. Gebyrfri Visa lever virkelig opp til navnet, og er enkelt og greit et kredittkort uten gebyrer.

Gebyrfri VisaEff.rente 23,4 %, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 780. Totalt kr 16 780

Gebyrfri Visa


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter i utvalgte butikker
  • Ingen gebyrer

Gebyrfri og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse

Gode vilkår

Det er leverandøren Santander Consumer Bank som tilbyr Gebyrfri Visa i Norge. Her får man en svært konkurransedyktig nominell rentesats på 20,42 prosent. Over 12 måneder vil en gjeld på 15 000 kroner føre til en effektiv rente på 23,41 prosent. Dette er svært gunstig i kombinasjon med et totalt fravær av gebyrer. Her kan man oppnå en kreditt på opp til 100 000 kroner om man tilfredstiller bankens krav til dette. Man vil ikke få innvilget kredittkort ved betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker. I tillegg er det krav om at du må ha fylt 20 år før du kan få innvilget Gebyrfri Visa. Kortet gir deg mulighet til rentefri betalingsutsettelse i inntil 50 dager. Med andre ord er det stort rom for å øke fleksibilliteten i egen privatøkonomi. Ved utestående beløp så er man forpliktet til å betale inn minst 300 kroner hver måned. Dette er et minstebeløp og det justeres ut i fra en grunnsats på 3% av gjelden. Om man skylder mer penger er man dermed nødt til å betale inn et høyere månedsbeløp.

Det tar vanligvis kort tid å få behandlet en søknad om Gebyrfri Visa. Ved innvilgelse vil Santander raskt sende deg et kort i posten. Da er det bare å sette i gang med å bruke kortet.

Solid reiseforsikring

Det er ikke bare fraværet av gebyrer som man sparer på ved å ha Gebyrfri Visa fra Santander Consumer Bank. Om man gjør ting riktig kan man faktisk få reiseforsikring for inntil tre personer ved å benytte seg av kortet. Kravet er at 50 prosent av turens kostnader er betalt med Gebyrfri Visa. Da vil altså inntil tre personer bli dekket gjennom selskapets egen reiseforsikring. Dette gjør det mye tryggere å reise uavhengig av hvor man skal. Mange dropper reiseforsikring ved turer i Norge eller Europa. Dette er en tabbe som fort kan koste dyrt om man er uheldig. Selv om man skulle få gratis helsebehandling så er det ingen som dekker tapt bagasje, ulykkesutbetaling eller hjemreise i nødsituasjoner. Derfor er det utrolig viktig å sørge for at man har en gyldig forsikringspolise. Ved å bruke Gebyrfri Visa så sørger man for at kostnaden med dette blir null. Dermed har man spart mye penger på å bruke kredittkortet. I tillegg får man ekstra sikkerhet på reisen ved å benytte seg av kredittkort. Grunnet lovverket er man nemlig ikke ansvarlig om man skulle bli forsøkt svindlet eller om hotellets eksempelvis viser seg å være nedlagt. Gebyrfri Visa gir deg mange fordeler uten at det finnes noen skjulte gebyrer eller kostnader.

Kickback for netthandel

Santander er kjent for sitt populære Kickback-program. Her får kundene muligheten til å handle med rabatt i en rekke nettbutikker. Dette konseptet er også inkludert når man benytter seg av Gebyrfri Visa. Det fungerer enkelt og greit slik at rabatten blir trukket fra fakturaen man får tilsendt hver måned. Her finnes det en rekke gode tilbud fra et rikt utvalg aktører. Alt fra hotellovernatting til bøker kan kjøpes til en rimeligere pris.

Gebyrfri Visa har lenge vært et populært kort i Norge. Dette skyldes først og fremst at det var en av de første gebyrfrie kredittkortene i Norge. I dag holder Gebyrfri Visa fortsatt stand som et av de beste kortene på markedet. Dette kredittkortet gir deg null gebyrer og ingen årsavgift i kombinasjon med andre fordeler. Både reiseforsikring og Kickback-program gir tilbudet en ekstra dimensjon.

Gebyrfri VisaEff.rente 23,4 %, kr 15 000 o/12 mnd. Kostnad kr 1 780. Totalt kr 16 780

Gebyrfri Visa


  • Reise- og avbestillingsforsikring
  • Rabatter i utvalgte butikker
  • Ingen gebyrer

Gebyrfri og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse