Credits Visa

49-Credits-Kredittkort-BB-Finans-VISACredits Visa er et relativt nytt og ukjent kredittkort for mange. Kortet imponerer uten tvil som nykommer, og byr på mange fordeler for potensielle kunder.

Credits Visa er et kort som fortsatt ikke er blitt så mye omtalt i media. Derfor kan det være greit å se nærmere på hva leverandøren faktisk tilbyr. Derfor har vi laget en liten oversikt over hva du bør vite før du søker om Credits Visa.

Gebyrfritt kort

En av de største fordelene med dette kredittkortet er at det er gebyrfritt. Med andre ord betaler du ingen avgifter når du betaler med kortet. Dette er en stor fordel og kan uten tvil føre til store besparelser. Da kan man benytte kredittkortet til alle kjøp, noe som byr på større sikkerhet i henhold til lovverket.

Trygg på reise

Credits Visa gir kortkunder muligheten til å omfattes av en svært gunstig reiseforsikring. Kravet er bare at du betaler halvparten av utgiftene ved reise med ditt kort. Så enkelt er det med andre ord å skaffe seg en gratis forsikringspolise. Mange kvier seg til å kjøpe reiseforsikring fordi de vet at det blir en kjedelig tilleggskostnad ved reisen. Denne bekymringen forsvinner raskt når man vet at kredittkortet løser hele problemet. Dette gjør selvfølgelig at man står mye bedre rustet om man er uheldig og havner i vanskeligheter på tur. Da kan man senke skuldrene, og nyte ferien uten å tenke på slike problemstillinger.

Eksklusivt fordelsprogram

Credits Visa gir tilgang på et eksklusivt fordelsprogram med rabatter hos flere leverandører. Om man handler sportsutstyr så kan dette gjøres med 15 prosent rabatt hos Oslo Sportslager. Bøker får man 20 prosent billigere hos Tanum, og sko kjøpes med 12 prosent rabatt hos Heppo.no. I tillegg har leverandøren ordnet en solid avtale med Air France som gir 12 prosent avslag på flybilletter. Dette er bare av noen av de mange tilbudene man kan nyte godt av med dette kortet. Det er meningsløst å betale full pris når alt man trenger å gjøre for å få noe billigere er å trekke kredittkortet.

Ikke nødvendig å skifte bank

For å få kredittkort fra Credits Visa er det ingen krav om å skifte bank. Det er nemlig den uavhengige finansinstitusjonen BB Finans ASA som står bak konseptet. Det eneste man må gjøre er å fylle ut et søknadsskjema på internett. Du vil da få svar på din søknad, og vil ved innvilgelse få tilsendt ditt kort innen kort tid. Credits Visa gir rom for en kredittramme helt opp til 100 000 kroner. Dette forutsetter imidlertid svært god privatøkonomi, og det varierer veldig hvor mye man vil få innvilget i grense. Et sentralt krav for å få innvilget kredittkort er at man er fylt 18 år på tidspunktet.

Betingelser

Credits Visa gir kundene betalingsfrihet i 51 dager før rentene begynner å løpe. Dette er over gjennomsnittet for kredittkort på markedet, og må betraktes som svært bra. Om man er inne i en utfordrende periode økonomisk så får man litt ekstra tid som kommer godt med. Den effektive renten på Credits Visa er 21,85 prosent, noe som er svært konkurransedyktig.

Lav rente og gebyrfrihet er bare noen av fordelene med dette kortet. Credits Visa er et ukjent kort for mange som likevel imponerer. Både reiseforsikringen og fordelsprogrammet er av ypperste klasse. Det er all grunn til å vurdere å gjøre Credits Visa til ditt neste kredittkort.