Bank Norwegian

Bank-Norwegian-VISA-kredittkortFlyselskapet Norwegian lanserte for noen år siden sine egne banktjenester. Blant disse er et solid kredittkort som gir deg mange fordeler på reise. Norwegian-kortet passer svært bra for de som flyr ofte.

Det finnes nemlig en rekke fordeler med å ha kredittkort gjennom samme aktør som man benytter til flyreiser.

Bank NorwegianEff. rente 23,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 16 764,-

Bank Norwegian


  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Du tjener cashpoints på alle kjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring

Cashback og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse

Tjen på flyreiser og kjøp

Norwegian har en gunstig Cashback-ordning som gjør at man sparer penger hver gang man kjøper noe. Dette konseptet fungerer slik at man får igjen en prosentandel i form av poeng etter å ha gjennomført en handel. For generelle kjøp gjelder en cashback på 1 prosent, mens det er mellom 5 og 20 prosent avslag på flybilletter. Dette betyr at man får henholdsvis 5 prosent igjen på økonomiklasse, og 20 prosent ved kjøp av fullflex-billetter. Disse pengene kan man da trekke fra prisen når man kjøper flybilletter i fremtiden. For de som reiser mye er dette en svært gunstig ordning som kan optimaliseres ved å benytte Norwegian ved alle reiser.

Reiseforsikring

Om man betaler minst 50 prosent av reisens kostnader med kredittkort så får man reiseforsikringen med på kjøpet. Det finnes en rekke uforutsette situasjoner som kan oppstå når man er på tur. Da er det greit å ha sikkerhet gjennom en god forsikringspolise. Dette sikrer deg mot risikoen for store økonomiske tap om man havner i problemer. Ved å bruke Norwegian-kortet så slipper man å betale for polisen. Dette kan bety store innsparinger som gjør at man har mer penger å bruke på reise. Turen kan da både bli tryggere og mer begivenhetsrik.

Gebyrfritt uttak i utlandet

Bank Norwegian gir deg et kredittkort uten årsavgift eller gebyrer ved varekjøp. I tillegg får du gebyrfrihet på uttak fra minibank i utlandet. Dette gjør det mye enklere å ta frem Visa-kortet når du skal ta ut penger. Dette er noe som skiller Bank Norwegian tydelig fra mange andre leverandører som tar store gebyrer ved kontantuttak i utlandet. Det er igjen de reisende som er de store vinnerne med dette kortet. Skulle kortet forsvinne eller bli ødelagt så får du også nytt kort helt gebyrfritt.

Hvem kan få Visa fra Bank Norwegian

For å få innvilget en søknad om kort er man nødt til å være norsk statsborger og ha fylt 18 år. I tillegg forutsettes det at man ikke har noen registrerte betalingsanmerkninger. Om man oppfyller disse kravene så så kan du sende inn en søknaden direkte på nett.

Stor kredittramme

Hos Bank Norwegian kan man få inntil 100 000 kroner i kreditt. Kredittrammen settes etter en individuell vurdering av søknaden, og vil varierer veldig fra person til person. Den rentefrie perioden er på hele 45 dager, så man har relativt god tid på å betale før rentene begynner å løpe. Om man har behov for litt ekstra fleksibillitet i økonomien så kan Norwegian-kortet være løsningen. Den effektive renten ligger på 23,1 prosent, noe som er svært konkurransedyktig i dagens marked.

Bank Norwegian Visa er uten tvil kortet for de som reiser mye. Her får man store prisavslag ved hjelp av Cashpoints når man flyr. I tillegg kan man sikre seg en reiseforsikring uten ekstra kostnad. Når man i samtidig slipper gebyrer ved bankuttak i utlandet, så vet man at det er mye å spare. For alle andre er det en fin bonus at man uansett får 1 prosent cashback på alt man kjøper. Norwegian-kortet er fleksibelt og gir de fleste kunder noe å glede seg over.

Bank NorwegianEff. rente 23,1%, kr 15 000 o/12 mnd. Totalt kr 16 764,-

Bank Norwegian


  • Høy kredittgrense (100 000 kr)
  • Du tjener cashpoints på alle kjøp
  • Reise- og avbestillingsforsikring

Cashback og reiseforsikring!


Bestill her!Annonse