Kredittkort med reiseforsikring

reiseforsikring-kredittkortDet finnes mange kredittkort på det norske markedet som inkluderer reiseforsikring. Mange forbrukere er ikke en gang klar over at de allerede har reiseforsikring før de kjøper en ny.

Kredittkort med reiseforsikring er et svært gunstig tilbud som kan spare deg for unødvendige utgifter. Så lenge man gjør ting riktig så er det enkelt å sørge for at forsikringen på kredittkortet gjelder deg.

Hvilke kredittkort inkluderer reiseforsikring?

Først og fremst må man altså finne frem til et kort som inkluderer en forsikringspolise. Dette er ingen selvfølge, og mange av kredittkortene som tilbys i Norge har ikke denne fordelen. For å gjøre det enklere har vi laget en liste over kredittkort med reiseforsikring:

Manchester United VisManchester-United-VISAa

Dette er kredittkortet for supportere av Englands største fotballklubb. Her får man mange fordeler som blant annet rabatt på klubbmedlemsskap, og gunstige betingelser ved besøk på Old Trafford.
Manchester United Visa »

Gebyrfri VisaSantander-Gebyrfri-VISA-GOLD

Gebyrfri Visa var et av de første gebyrfrie kredittkortene på det norske markedet. I dag holder kortet fortsatt stand til tross for hard konkurranse fra andre aktører.
Gebyrfri Visa »

Bank NorwegianBank-Norwegian-VISA-kredittkort

Mange ble nok overrasket når flyselskapet Norwegian startet bank. Satsningen har ført til gode resultater, og Bank Norwegian Visa er uten tvil blitt et godt valg for reisende nordmenn.
Bank Norwegian »

Rememberremember-black-MasterCard

Mange vil kalle Remember for et komplett kredittkort. Her får du både cashback, og et omfattende rabattprogram innenfor netthandel. Et robust kort som er nyttig i mange sammenhenger.
Remember »

Credits VisaCredits-Kredittkort-BB-Finans-VISA

En nykommer som imponerer mange nordmenn. Her får man fordeler som gebyrfrihet og svært konkurransedyktig rente.
Credits Visa »

SAS EuroBonus American ExpressSAS-EuroBonus-American-Express-kredittkort

Standardkortet fra SAS gir deg mange muligheter når du er på reisefot. Her kan man sanke EuroBonus-poeng på alle kjøp.
SAS EuroBonus American Express »

SAS EuroBonus American Express PremiumSAS-EuroBonus-American-Express-Premium

Dette kortet representerer mellomnivået i SAS-serien. Man får 50% mer poeng enn med et standardkort, og en rekke andre muligheter.
SAS EuroBonus American Express Premium »

SAS EuroBonus American Express PlatinumSAS-EuroBonus-American-Express-Platinum

Dette er SAS sitt prestisjekort med en rekke unike fordeler. I tillegg får man enda flere EuroBonus-poeng ved kjøp enn gjennom de andre kortene.
SAS Eurobonus American Express Platinum »

Hva må til for å dekkes av kredittkortet?

Det er ulike krav  som gjelder for de ulike kortene. En hovedregel er likevel at minst halvparten av reisekostnadene må være betalt med kortet. Om dette ikke er gjort så er heller ikke forsikringen gyldig. Det er lurt å lese nøye gjennom vilkårene for å finne ut hva som forventes hos de ulike leverandørene. Om man er usikker så er det alltid mulig å ta en telefon til finansinstitusjonen som tilbyr kortet.

Det kan være mye å spare på å finne det riktige kredittkortet med reiseforsikring. Det gjelder å gjøre alt riktig slik at man alltid er dekket av polisen når man er på tur. Da sparer man penger samtidig som man har tryggheten som reiseforsikringen gir.