Guider til reiseforsikring

Våre guider gir deg en oversikt over det du bør vite for å enkelt kunne velge den beste reiseforsikringen for deg. På denne siden har vi samlet en oversikt av alle guidene på våre nettside.

Helårlig reiseforsikring70946084_1398885168

Om du drar på flere turer i året så kan en helårlig polise være det beste valget. Å velge en slik reiseforsikring kan føre til store besparelser.
Helårlig reiseforsikring »

Reiseforsikring for backpackereBackpackers

Skaff deg en solid forsikring før du skal ut på langtur. I dag finnes det flere dedikerte forsikringer for backpackere på markedet.
Reiseforsikring for backpackere »

Reiseforsikring for jobbreiserbusiness-traveller-package-header

Les mer om forskjellene mellom en vanlig reiseforsikring og poliser som dekker arbeidsturer. Man bør alltid sjekke om man er omfattet av arbeidsgiverens forsikringer.
Reiseforsikring for jobbreiser»


Reise- og avbestillingsforsikring

Avbestillingsforsikring kan være en velsignelse om man er uheldig og ikke har mulighet til å reise. Slik minsker man den økonomiske risikoen man utsetter seg for hver gang man bestiller en reise.
Reise- og avbestillingsforsikring »

Reiseforsikring for familieFamily traveling by airplane

Denne typen polise gir deg sikkerhet om noe går galt når du er ute og reiser med dine nærmeste. Om du har stebarn så bør du ikke automatisk anta at de dekkes av din polise – les derfor mer om reiseforsikring for den utvidede familien her.
Reiseforsikring for familie »

FAQ – Ofte stilte spørsmål om reiseforsikring

Få svarene på dine spørsmål i vår egen FAQ.
FAQ – Ofte stilte spørsmål om reiseforsikring »

Hvordan unngå avslag på dine krav

Her finne du mer informasjon om de vanligste årsakene til at et krav blir avslått. Dette inkluderer situasjoner som tyveri, eksisterende medisinske tilstander, alkoholbruk og risikosport.
Hvordan unngå avslag på dine krav »

Reiseforsikring for lengre opphold

De fleste reiseforsikringer har begrenset maksimal lengde på en tur til 31 dager. Her kan du lese mer om gode alternativer til lengre turer og ferien i utlandet.
Reiseforsikring for lengre opphold »

Forsinket fly og bagasje

Forsinkelser kan skape store problemer når man skal på tur. Da er det viktig at reiseforsikringen kan gi sikkerhet i utfordrende situasjoner.
Forsinket fly og bagasje »

Reiseforsikring for enkeltreiser

Hvis du bare reiser på en ferietur i året så er det meningsløst å kjøpe helårlig reiseforsikring. Ved å ta ut forsikring for en enkelt reise så kan du spare mye penger.
Reiseforsikring for enkeltreiser »

Skiforsikring

Skal du ut i løypene i ferien? Les mer om hva du bør se etter når du velger en skiforsikring.
Skiforsikring »

Sparetips for reiseforsikring

Skaff deg en billig forsikring som ikke kompromisser på din egen sikkerhet når du er på tur.
Sparetips for reiseforsikring »

Reiseforsikring med medisinke tilstander

Ulike medisinke tilstander gir ulike utgangspunkt når man skal kjøpe reiseforsikring. Det er alltid viktig at man er ærlig om det, og oppgir all informasjon til forsikringsselskapet. I det fleste tilfeller vil det finnes en polise som dekker den spesifike tilstanden.
Reiseforsikring med medisinske tilstander »

Reiseforsikring for vintersport

Vintersport kan være mye mer enn en skiferie. Uavhengig av hvilken idrett du ønsker å utøve så er det viktig å sette seg inn i hvilke forsikringer som er tilgjengelige.
Reiseforsikring for vintersport »

Studentforsikring

Studenter er i en livsfase der man vil oppleve verden, og prøve spennende nye aktiviteter. Dette fører til et stort behov for riktig forsikring. Her kan du lese mer om hvilke muligheter man har som student.
Studentforsikring »

Ungdomsforsikring

Ungdom mellom 18-30 år har spesielle behov med tanke på forsikring. Noen forsikringsselskaper har nå begynt med pakketilbud for ungdom.
Ungdomsforsikring »

Kredittkort med reiseforsikring

Det finnes mange kredittkort som gir kundene reiseforsikring. Det er likevel en del krav som må oppfylles for at polisen skal være gjeldende.
Kredittkort med reiseforsikring»